CranioSacraal Therapie Steenwijk

telnr: 06-15449378
email:info@craniosacraaltherapiesteenwijk.nl

Berend is 75 jaar en zegt het volgende over zijn behandelingen:

Mijn naam is Berend en ik ben 75 jaar oud. Drie jaar geleden ben ik gestart met cranio sacraal therapie. Ik las erover in de krant en ben gestart met de gedachte, baat het niet dan schaadt het niet. De klachten die ik had waren onder andere steken in mijn hoofd door de gevolgen van twee CVA’s van meer dan tien jaar geleden. In het ziekenhuis hadden ze gezegd dat daar niets meer aan te doen was. Vanaf de eerste keer dat ik cranio sacraal therapie kreeg, voelde ik mij beter. De steken in mijn hoofd werden minder, maar ook werd ik minder moe en kreeg meer energie. Ook andere klachten zoals kramp in mijn kuiten en last van mijn heup verbeterden. Wat ze doet snap ik niet, maar ik heb er baat bij en ga om de vier weken naar haar toe want ik voel mij er goed bij en zo zorg ik goed voor mijn lijf. Daarnaast vind ik de behandeling zelf ook vele ontspanning geven.

Petra is 54 jaar en zegt het volgende over haar ervaringen:

Naar aanleiding van een zeer moeilijke periode in mijn leven kwam ik, op aanraden van, bij de cranio sacraal therapie van Roelie Vijverberg. Tijdens de behandeling kwamen er veel emoties vrij. De therapie bracht rust en ontspanning in mijn hoofd en lichaam. Zo verdwenen de meeste van mijn nek- en schouderklachten en zit ik nu weer vol positieve energie.

Paula van Manen uit Amsterdam over haar ervaringen:

Tijdens de behandeling door Roelie heb ik vooral een enorme ruimte ervaren om tot verdieping en inzichten te komen. Met zachte hand heeft ze me elke keer teruggebracht naar mijn gevoel. Door het vertrouwen van Roelie , dat "mijn lichaam het weet" kon ik komen bij belangrijke (tot dat moment onbewuste) emoties en via die emoties bij inzichten/awareness. Hierdoor is bv. mijn jarenlange af en aan optredende en onverklaarbare vermoeidheid verdwenen.