CranioSacraal Therapie Steenwijk

telnr: 06-15449378
email:info@craniosacraaltherapiesteenwijk.nl

Verzachten van pijn bij stervensproces

De zachte ontspannende technieken van Cranio Sacraal Therapie zijn zeer geschikt om lichaam en geest te ondersteunen in het stervensproces.

Soms is iemand fysiek op, maar zitten er nog emotionele processen in de weg om los te laten. En andersom is het soms zo dat de geest op is, maar het lichaam nog doorgaat. Cranio kan een mooie ingang geven om beide processen bij elkaar te brengen.

In onderling overleg wordt gekeken wat er nodig is om de lijdensdruk van de stervende te verlichten gedurende deze overgangsfase.

De diepte-ontspanning die ontstaat tijdens de behandeling, zorgt dat pijnklachten verminderen waardoor het proces draaglijker wordt.

Praktische informatie

Cranio Sacraal Therapie ter ondersteuning van het stervensproces kan plaatsvinden op verschillende locaties. Naast het thuisadres, wordt begeleiding geboden in het hospice, verpleeg/verzorgingstehuis en in het ziekenhuis.

De kosten voor een consult van ongeveer 50 minuten in Steenwijk bedragen 90 euro (inclusief reistijd en reiskosten). Een deel van deze kosten wordt indien u een aanvullende verzekering heeft vergoed.